Lépj be te is egy sikercsapatba!

Mosonyi-Nagy Tamás vagyok és én sem erre születtem. Legalább is nem tudtam róla. Külkereskedelmi ügyintézőként majd informatikusként végeztem a tanulmányaimat, aztán 20 éve rájöttem, hogy emberekkel szeretnék inkább dolgozni.

Én anno egy újsághirdetésre jelentkeztem és jó poénnak tűnt olyat csinálni, amit nem sokan választanak a környezetemben, így lettem biztosítós 😊

Az első pár év területi képviselőként, aztán az elmúlt 13 év csapatvezetőként, cégvezetőként telt.

Most egy közel 20 fős csapat vesz körül, akiket jórészt már magam válogattam be. Az én feladatom, hogy ők minél jobbak legyenek. Ehhez minden körülményt megteremtek, ami módomban áll. Imádok tudást átadni és fejleszteni.

Amit még ennél is jobban szeretek az az utazás és nem meglepő módon a csapatom is nagyon szereti, ha úton vagyunk. Szeretek gyorsan vezetni és a munkában is szeretem a gyors döntéseket, de szentül hiszem, hogy stratégia nélkül nincs fejlődés.

Büszkén írom ide, hogy 2023-ban a Generali legmagasabb szintű, Gyémánt partnerügynökségeként dolgozunk tovább!

Beke Ramóna vagyok. Az elmúlt 5 évben tanácsadóként és fejlesztő mentorként dolgoztam a csapatban. Ma már saját unitot is építek és vezetek.

Bolti eladóként végeztem és dolgoztam is azon a területen. Tudom milyen hajnalban kelni és éjjel hazaérni.

Egy barátom ajánlása alapján kerültem a biztosítási szakmához közel, majd 2017-ben csatlakoztam a csapathoz. 

Szerettem volna mindenképpen emberekkel foglalkozni és közben nem lerokkanni a pult mögött 40 éves koromra.

Gyorsan megtanultam, hogy rengeteg siker és öröm, ugyanakkor pörgés, elutasítások, kudarcok várnak azokra, akik felvállalják ezt a hivatást

Nem szeretem a túlzott kötöttségeket és nagyon kocka szabályokat és szerencsére a mostani munkánkban van szabadság, kreativitás és lazaság, ugyanakkor van felelősség is! 

Szeretnél többet tudni?

Ha te is csatlakoznál, akkor néhány rövid, de annál fontosabb gondolattal kezdjük:

ez a pálya nem való mindenkinek 
szorgalom, alázat, tanulni akarás szinte kötelező
érettségi minimum szükséges

Ha ezekkel megvagyunk, akkor már csak rajtad múlik, hogy el akarod-e érni a csillagokat és hogy mennyit hoznál le belőle.

Csapatunkban szívesen látunk olyan tettre kész, sikerre éhes, célokkal bíró és ügyfél-centrikus kollégát, akik a saját érdekeiket a csapat érdekeivel összhangban akarja megvalósítani

Ehhez mi adjuk a know how-t, segítünk a szakma megértésében, a miértekben. Mentori segítséget kapsz nem csak egy, hanem minden sikeres tanácsadó és vezető partnertől.

Junior partnereink szerint ez a fejlődéshez szükséges legjobb környezet!

És hogy hol a vége? Nincs vége :)

Nálunk jól kereshetsz, az első sikeres éved után már mentorként is számítunk rád és nyugati szintű életet élhetsz.

Ha az ambíciód arra sarkall a vezetői karrier lehetőségeket egyikét is kipróbálhatod! Ha van egy érettségi vizsgád - de nincs diplomád - akkor egy biztosításközvetítői hatósági képzésen kell részt venned! 

Bármilyen alap diploma megléte mentesít ez alól és mehetünk a következő lépcsőre.

Egy jó hangulatú beszélgetésen megismerjük egymást és bemutatjuk a lehetőségeinket, támogatási rendszereinket.

Csapatunkhoz többféle módon is csatlakozhatsz. Kezdhetsz nálunk mellékállásban vagy főállásban, ahol 2 vagy 3 éves betanulást támogató programjaink segítik, hogy mielőbb ráérezz hivatásunk izére.

Szuper mentoraink és trénereink segítségével sajátíthatod el a szakmát.

Ha többet szeretnél tudni töltsd ki az űrlapot és hamarosan egyeztetünk veled egy időpontot!